Certificatenavond groep 8

Jaarlijks sluiten de kinderen uit groep 8 hun basisschooltijd af met een certificatenavond. Zij presenteren hun portfolio en schrijven een tekst van hun ervaringen uit groep 1 t/m 8. Een bijzondere avond voor de kinderen, ouders en groepsleerkrachten. Een avond waarin wordt teruggekeken op een mooie tijd op De Zevensprong. Anekdotes van de kinderen met herinneringen uit de afgelopen 8 jaar zijn het hoogtepunt van deze avond.

 

Om u een indruk te geven staan hieronder een aantal mooie anekdotes variërend van groep 1 tot en met groep 8 herinneringen:

‘Ik liep naar binnen met mijn moeder en ik was heel nerveus. Ik gaf de juf een handje en ik stelde me voor. Het was half 9, mijn moeder moest de klas uit en dat wilde ik niet, dus hield ik haar hand vast.’Nino

‘In 1/2 heb ik mijn beste vriend ontmoet en dat blijft hij ook.’Finn

‘Als je klaar was met zo’n toets, mocht je een plaatje uitzoeken. Ik koos dan een plaatje met een dier erop. Dus ik had aan het eind van ½ had ik een hele verzameling met plaatjes.’Roza

‘In groep 1 had ik een keer met twee vriendinnen een stuk van mijn haar afgeknipt. We deden het heel stiekem maar de juf had het toch gezien. Ik voelde me toen heel schuldig want de juf was nog nooit echt boos op mij geweest.’Milou

‘Michelle en ik gingen buiten altijd onze jassen aan elkaar ritsen. Dan zaten we aan elkaar vast.’Noa

‘Oef, gelukkig zit Thomas ook bij de Wafeltjes. Als ik met Thomas zit, is het goed.‘Julian

‘En niet om op te scheppen, maar ik kwam toen met een super leuk idee. Ik dacht: waarom maken we geen kinderorkest, dat gebeurde.’Kristina

‘Met mijn vingers gekruist zei ze: “Je hebt VWO”. JOEPIE! Van binnen was ik echt een feestje aan het vieren en van buiten misschien ook wel een beetje.’ Lidewey

‘En nu groep 8 echt volwassen begint te worden, zijn we net begonnen met de musical. Het wordt geweldig.’Shai