In de Wet Medezeggenschap op Scholen is geregeld dat iedere school een Medezeggenschapsraad (MR) hoort te hebben. De essentie van medezeggenschap is dat via de MR ouders en personeel kunnen meepraten en soms meebeslissen over het beleid van het bestuur.


De wet verplicht het bestuur in bepaalde gevallen advies of instemming te vragen aan de MR, voordat het een besluit kan nemen. Tevens kan de MR zelf het initiatief nemen om plannen op te stellen voor zaken die hij van belang acht. Afgelopen jaar zijn dit zaken geweest, zoals het nieuwe aanname beleid van de drie scholen in de wijk en het omgangsprotocol. De MR bespreekt tijdens de vergadering, samen met de directie, onder andere het beleid van school ten aanzien van de ontwikkeling van de school, de financiƫn en de onderwijskwaliteit. De MR bestaat uit maximaal 10 leden. Voor de Zevensprong zijn dit de volgende personen:

 

Personeelsgeleding          

  • Yvonne Grein                
  • Marian Snoek  
  • Marga van de Linde         

 

Oudergeleding

Monique Knaap

  • Hanan Laamarti
  • Yassine Ichou


U kunt de werkzaamheden van de MR volgen door de vergaderingen, die voor alle ouders en personeelsleden vrij toegankelijk zijn, bij te wonen, de notulen te lezen die hiernaast worden weergegeven en door eventuele berichtgeving in de Zevenklapper. U kunt ook de MR leden op school aanspreken of contact zoeken via de website, te weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De data voor de MR vergaderingen in het jaar 2016-2017 verschijnen binnenkort op de website